ZOT VAN ZORG

Werken bij VZW ZORG EN WELZIJN

Vacatures

?
?
?
Ooh no!

Voor deze filter zijn geen openstaande vacatures gevonden
Pas je zoekcriteria aan.

Wat kan je bij ons verwachten?

Work-life balans

Bepaal zelf je ideale jobtime, bestel een verse afhaalmaaltijd voor heel je gezin, doe beroep op ons dienstenchequebedrijf. In Kuurne organiseren wij een kinderopvang tijdens de schoolvakanties. Wij vinden evenwicht tussen werk en privé belangrijk.

Teamspirit

In een team werken zorgt voor dynamiek. Wij besteden de nodige aandacht aan een goede teamspirit en organiseren zowel formele als informele teamactiviteiten.

Loon en extra's

Naast een aantrekkelijk salaris krijgt iedereen een gratis hospitalisatieverzekering. Wij belonen werk met maaltijdcheques en af en toe een verrassing :)

Welkom bij VZW Zorg en Welzijn

Gastvrijheid, Hartelijke verbondenheid en Deskundigheid kenmerken onze beide woonzorgcentra: WZC Heilige Familie in Kuurne en WZC Sint-Jozef in Passendale. Woonzorgcentra, kortverblijf, assistentiewoningen, dagverzorgingscentrum en dienstenchequebedrijf voor senioren. Samen vormen wij VZW Zorg en Welzijn.

Gastvrijheid

Wij verwelkomen bewoners, bezoekers en collega's met de glimlach. We streven naar een oprechte, warme thuis voor iedereen. We zijn een familiale omgeving waar het leuk werken is.

Gastvrijheid

Hartelijk verbondenheid

Elke medewerker, ongeacht de functie, speelt een cruciale rol in ons woonzorgcentrum. We vullen elkaar aan, samen vormen we een sterk team. Collegialiteit staat bij ons hoog aangeschreven.

Hartelijk verbondenheid

Blijven groeien

We proberen het beste uit onszelf te halen en streven naar de beste kwaliteit van zorg. Deskundige en tevreden medewerkers zijn voor ons prioriteit. Naast een uitgebreid onthaaltraject krijg je de kans om te blijven ontwikkelen.

Blijven groeien

Respect

Door respectvol met mekaar om te gaan, vergoten we het werkplezier. Respect en vertrouwen zijn de basis voor een goede samenwerking. We maken duidelijke afspraken en komen deze na. We vinden transparantie en open communicatie daarin heel belangrijk. Hierbij vormen onze loopbaangesprekken een onderdeel van ons personeelsbeleid.

Respect

Bijwerken bij Zorg en Welzijn?

Dat kan! Wij zoeken regelmatig een collega voor één of meerdere dagen of een weekend. Dit zowel voor zorg- als hoteldiensten. We werken hiervoor met dagcontracten.

Wij jij naast je vaste job of als gepensioneerde iets bijverdienen? Solliciteer via "Spontane sollicitaties" en dan nemen wij contact met jou op.

Wij zijn zot van zorg!

 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto

Contactpersonen

  Sophie Lanckriet

  Personeelscoördinator VZW Zorg en Welzijn

  Kateleen Verriest

  Medewerker personeelsdienst Kuurne

  Lieve Vandevyver

  Medewerker personeelsdienst Passendale

Privacy beleid

Met inachtneming van de verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens en tot intrekking van Richtlijn 95/46/EG (algemene verordening gegevensbescherming), geef ik toestemming mijn persoonsgegevens te verwerken in het kader van de werving- en selectieprocedure. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens langer te bewaren dan voor de verwezenlijking van de doeleinden waarvoor zij werden verkregen nodig is, of verder te bewerken. Ik verklaar dat de verstrekte informatie nauwkeurig is, en zo nodig is bijgewerkt naar de laatste stand van zaken. Bijgevoegde bestanden bevatten naar mijn weten geen computervirussen of malware. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens te verwerken met het oog op direct marketing.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier

Interview annuleren

Weet u zeker dat u dit interview wil annuleren?

Interview herplannen

Ben je zeker dat je dit interview wil herplannen?